Pink Gellac Primer, Base2 en Shine

15776343_1844749282468306_1279883353_oJe mag nog zoveel kleurtjes gellac hebben, maar als je de nodige basis producten niet hebt zal je nooit tot een goed resultaat komen.

Alvorens je van start gaat met eventuele producten zorg je ervoor dat je nagels goed zijn voorbereid.
Je vijlt de nagels mooi in vorm, je duwt je nagelriemen achteruit en je verwijdert eventuele loszittende velletjes.

Hierna breng je de primer aan.
De Pink Primer zorgt voor een betere hechting van de Pink Gellac.Breng de Pink Primer alleen op de toppen van de nagels aan, nadat deze grondig gereinigd zijn met de Pink Cleaner, NIET over de hele nagel! Als de Primer over de hele nagel aangebracht wordt, zal het verwijderen van de Pink Gellac moeilijker gaan.Laat de Pink Primer aan de lucht drogen, deze hoeft niet uitgehard te worden onder de lamp, begin na 10 seconden met het aanbrengen van de Pink Base.

Hierna breng je een laagje Pink Base2 aan.
De Pink Gellac Base2 is de best verkochtte basis voor Gel nagellak voor langdurig en stevig gelakte nagels, dit is de eerste onmisbare stap tijdens het aanbrengen van de Pink Gellac manicure. Deze unieke Base2 zorgt niet alleen voor een goede hechting van de Pink Gellac, maar zorgt er ook voor dat de nagellak weer eenvoudig verwijderd kan worden.
Door de speciale formule kunnen de natuurlijke nagels niet verkleuren. Bovendien bevorderen de toegevoegde vitamine E, B5 en calcium de groei van de natuurlijke nagels.

Hierna kan je 1 of 2 laagjes kleur aanbrengen en dan volgt de Pink Shine.
De Pink Gellac Shine, ook wel topcoat genoemd, is een glanzende topcoat die aangebracht dient te wordenals afsluiting van de Pink Gellac Manicure. De Pink Gellac Shine zorgt voor de bescherming van de Pink Gellac en geeft een mooie glans aan de gelakte nagels.

Hierna moet je enkel nog de plaklaag verwijderen met een cleanser en je nagels zijn 2 weken voorzien van een mooie kleur!

Liefs,
Sarah

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>